Over ons

Wij zijn Inge en Serge en wonen samen met onze kinderen en onze honden in het landelijke Hoeselt in Belgisch Limburg.

Ons verhaal begon een aantal jaar geleden in de zoektocht naar de ideale huishond. Belangrijkste voorwaarden: goed met kinderen om kunnen gaan en allergie-vriendelijk zijn, aangezien 1 van ons allergisch is voor huisstofmijt. Na wat zoekwerk zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij de labradoodle en het was liefde op het eerste gezicht.

In 2020 hebben we onze eerste Labradoodle aangeschaft,  het was een schot in de roos. Elliot is een echte teddybeer, soms zelfs letterlijk voor de kinderen. Deze positieve ervaring heeft ons meteen aan het denken gezet. Kunnen we andere mensen mee laten delen in het plezier en de liefde die wij hebben kunnen ervaren? Vorig jaar hebben we  na lang nadenken de knoop doorgehakt om occasioneel een nestje labradoodles te kweken. Ondertussen hebben we ook een diploma van gediplomeerd hondenfokker op zak.

In 2021 hebben we ons eerste teefje aangekocht: Luna. Ook bij haar zagen we dit lieve, zachtaardige karakter terug. Ondertussen zijn alle testen achter de rug met positief resultaat en kunnen we eindelijk, na lang wachten aan dit nieuwe avontuur beginnen.

Onze bedoeling is om occasioneel een nestje labradoodles te fokken. Wat voor ons belangrijk is, is dat de hondjes gezond zijn en een zachtaardig karakter hebben met een onderhoudsvriendelijke vacht.

De pupjes zullen bij ons grootgebracht worden in een huiselijke sfeer. Belangrijk voor ons is dat de juiste pup bij het juiste gezin terecht komt!

We bieden ook de mogelijkheid om de hondjes bij ons te laten knippen/trimmen.

wavydoodles.com